1254640711_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

KIITOS tuulennolle tunnustuksesta.

Sain tuulennolta kiitos tästä, laitan eteenpäin

mummolle, suville,hannelelle, näpille, höntölle

Miettimis hetkiä...

HAASTE KUULUU NÄIN:

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.
 
1. Näköaisti on minusta aina tuntunut kaikkein tärkeimmältä. Kun ajattelen millaista elämä olisi täydessä pimeydessä, se tuntuu pelottavalta. En tietäisi millainen maailma on, tietäisin vain sen mikä on käden ulottuvilla. En tietäisi sinitaivasta, en ruskapuita, en lapsen hymyä!
 
2. Toiseksi panenkin tuntoaistin, koska se liittyy näköaistin puuttumiseen. Tuntoaistiln avulla voi esim. lukea. Mutta minulle se merkitsee lapsen poskea, silkin kosketusta, villan pehmeyttä tai veden viileyttä. Paljon jäisi kokematta jos iho olisi tunnoton.
 
3. Kuulo on kommunikoinnille ensiarvoista. Mitenpä sitä puhuisi kenellekään rakkailleen, nauraisi, laulaisi? Kuulen keväisin lintujen laulun ja myrskytuulen kohinan, puron solinan ja musiikin.
 
4. Tärkeitä hajuja on monia, oman pienen vauvan ihana tuoksu, kalliin hajuveden  (jota ei kehtaa käyttää) ja keväisen maan tuoksu kun kasvimaata käännetään. Entäs kukat ja tuomen tuoksu, joka vie kauas muistoihin. Hajuaistilla onkin merkillinen kyky palauttaa kaukaisia muistoja.
 
5. Paras maku, joka tulee ensiksi mieleen on vastapaistettu leipä  ja mummon kirnuama voi,  mutta sitähän ei enää saa. Ruoka yleensä maistuu hyvältä, varsinkin jos ei tarvitse itse sitä tehdä. Karkit, mansikat, hedelmät.
 
Aistit ovat näköjään minulle suuren mielihyvän tuojia, vaikka ovatkin kai aikoinaan keksitty eloonjäämisen vuoksi: näen vaaran, kuulen vaaran, tunnen tulen polton, haistan ja maistan pilaantuneen ruuan. Mutta nyt, KIITOS KAIKISTA AISTESTA!
Nämä kaikki on tosi tärkkeitä, kuin myös jalat jota minä aina kaipaan
jotka on terveyden vuoksi melkein toiminta kyvyttömät.
MUTTA KIITOS KAIKISTA  AISTEISTA JA KOITTELEMUKSISTA... Yksin en jaksas, mutta YSTÄVÄT on tukena.

 1251616781_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tunnustus tuulennolle!